Post by fuddmabolectmi on Feb 22, 2022 23:08:51 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ludo King™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ludo King™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nivel de deblocare ▞▞▞
▞▞▞ Ludo King™ 2022 version ▞▞▞
De fiecare dată a câștigat un nivel superior și un colecționar de monede superior ......asta este total un gunoi
Atâtea reclame!!
Risipesc joc, am crezut că este interesant când joc, dar în cele din urmă este favorabil jucătorului oponent. Experiență proastă. Joc rău. Urăsc acest joc de acum ..... Chiar risipă jocul, aceasta este a doua oară recenzia mea, nu se schimbă niciodată, este favorabil pentru deschidere. jucător, o experiență atât de proastă...
Ar trebui să existe un echilibru între pierdut și câștig împotriva 1 victorie am pierdut 10 până la 12 jocuri
Mi-a plăcut această aplicație. Spune-mi că au actualizat-o la King Pass, poți juca 100 gratuit, dar mai sus trebuie să cumperi King Pass, asta este atât de dezamăgit, te rog schimba-l înapoi ca să pot juca cu familia și prietenii mei 1000 în loc de 100
Acesta este un joc frumos👍, dar nu câștigi cazul real💵💵💵💵💵💵💵💸💸💸💸💸💸💰💰
Un rahat mare
Super joc dar mai multe reclame
Criminal Case Adventure dvp
Ludo King™ تختهای mhin
Joc frumos, dar a fost foarte lag și blocare
Jocul este bun, dar nu poate primi PUNCTE XP
Aceasta este o aplicație grozavă pentru a juca. Este un sistem bun de jocuri online și offline. Există calități bune. Il iubesc foarte mult.
Ludo King™ Board iwdk
Îmi place să mă joc cu prietenii mei și să vorbesc cu ei împreună cu el... este exact ca și cum ne jucăm într-o singură cameră
Graficul poate fi mai bun... prea de bază. Jocul... este un fel de escrocherie... pierzi prea des pentru ca nu cheltuiesti bani reali. O voi șterge imediat după ce voi trimite această recenzie.
Jocul este frumos.. totul este bun, cu excepția prea multor ajutor enervant
Mama voastră dc e 1,2,3 când trebuie 6? Bagă ceva să începi mereu cu 6 E mai amuzant
Foarte bun joc 🎮 pentru a te juca și a te bucura și, de asemenea, să-ți exersezi mintea.
Decent, rareori au probleme, doar prea multe reclame apar în mod constant.
Am jucat doar în ultima oră, dar ceea ce îmi place este că este un joc care se mișcă rapid. Imi place foarte mult.
cel mai penal joc,de 20 de ori am jucat pe miza mare,si am pierdut,daca stai rau cu nervii nu iti recomand😡😡😡😡😡😡
Adaugă doar plictisitor... jocul este bun
Jocul este bun, dar codarea este atât de proastă în zona roșie, fiecare bucată este redusă la 5 și lasă oricui să câștige. Am asteptat cel putin 10 minute dar 1 al meu nu a venit dar un alt jucator are piese la distanta si cam 2 dintre ele. Am așteptat, voi câștiga, dar nu acest joc nu susține dreptatea
Este bine, dar câteva probleme în el 😡😮😮😑😑😑😕 Nu pot deschide diferite teme 😠
Iubesc absolut acest joc. Singurul lucru pe care aș sugera să îl adaug sunt lucruri cu care am putea cheltui monedele cu care câștigăm. Distracție, distracție și distracție!
Bun, dar foarte previzibil și asta nu este corect în joc
Frumos joc!!!! Este cu adevărat uimitor 👏 😍, acest joc are atât de multe teme... Îmi place foarte mult acest joc!!!!
Vă rugăm să remediați problema serverului 🥺
Merită 2 stele pentru ca are prea multe reclame , si deja devine enervant ca se repeta .
Ludo King™ Друштвене игре mzsk
zaruri imparțial. De cele mai multe ori unul devine super puternic, iar celălalt devine slab, iar jocul merge într-o parte. Aruncarea zarurilor nu este uniformă. Dezinstalând-o chiar acum. Dezvoltatorii de jocuri trebuie să-l verifice.
Cea mai proastă aplicație ludo dintre toate. Este un joc de algoritm preinstalat. Câștigătorii sunt hotărâți de jocul în sine. Vă rugăm să nu vă pierdeți timpul și energia valoroasă.
Această aplicație este foarte bună, dar trebuie să oferiți chat personalizat gratuit, așa că va fi mai bine. Voi evalua această aplicație cu 5 stele
Vă rugăm să eliberați tema Disco și vă rugăm să eliberați tema marmură tema sa foarte drăguță