Post by fuddmabolectmi on Feb 22, 2022 23:11:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Art of Conquest: Dark Horizon Hry na hrdiny hra
docela chytlave
Velmi dobrá hra. Existuje však několik věcí, kvůli kterým se vám nebude chtít hru hrát, pokud jsou opraveny, je to vynikající hra a Lilit games tam dělá to nejlepší, aby byla hra lepší.
Po poslední aktualizaci chybí několik ikon - předměty, hrdinové, dungeony, armáda, nemůže vstoupit do mého rodného města, nevidím, kam na mapě jdu nebo kdo na mě útočí. Dragon fight ukončí aplikaci. Po stažení 400 MB aktualizace nebyla aplikována žádná oprava nebo cokoli jiného. Můj realm server je 3148, pokud to může pomoci. Nemám žádný účet na sociálních/antisociálních médiích, takže... prosím... těším se na vaše aktualizace.
Je to skvělá hra, která vám pomůže překonat čas, je toho hodně, ale potřebujeme více vedlejších úkolů, jako jsou podřízení, a zvětšit velikost rozložení, protože jiní jako já by rádi umístili více posádek.
Po aktualizaci jsem ztratil účet děkuji. Mažu
Hra je skvělá, ale musíte vynaložit čas a úsilí, je to jako život, také si ho koupíte, abyste se stali silnějšími jako život, ale pokud se vám hra nelíbí, pak je na vás, abyste ji opustili, pokud se vám hra líbí, pokračujte v její podpoře.
Hra sama o sebe je vyborna.Treba skusit, avsak, musim povedat ze ceny mikrotransakcii su neskutocne sialene. Nerozumiem co to je za marketing? Za 100 dolarov dostanete momentalne 14000 linari co je absolutne nic..... Ja som chcel hre prispiet a trochu sa boostnut ale za take sialene ceny?Zabudnite.... kvoli tomu 1hviezda dolu. A zaujalo by mě vážené vyjadrenie marketingového týmu.
celkově dobrá hra, ale placení hrdinové jsou mnohem silnější. je to velká ztráta pro bezplatné hráče proti placeným. mělo by to být vyvážené
Hraju několik měsíců, online jsem dost často na to, abych viděla, že i když online 24/7, není zde sníženv možnost alespoň se lehce vyrovnat hráčům, kteří utíkají své výplaty za hru. Bez peněz si nelze ani za větší snahu a úsilí koupit další hrdiny, hra jde dopředu pouze hodně pomalu, a vše se zcvrklo do sběru surovin, plnění denních úkolů a ometani okolo. Slabší hráči nehrají, protože oproti silnějším nemají šanci ani začít hrát, tudíž není co rabovat,tudiz není dost surovin pro rychlejší pokrok. Realm 15 totálně mrtvý.... Hráči by měli stejné možnosti nákupu, kdo platí peníze až po jednodušší a rychlejší, ok, ale takhle není ani co zkusit. Demotivující.... ********* Asi mi nerozumíš. V této hře chybí systém a cíle.
je to dobře ale se to buguje
Hra se seká Lenovo k5 plus android 5.1.1
Na základě mých zkušeností je hra dobrá, hrála jsem ji 3 měsíce, zpočátku je to zábava, i když jste f2p hráč, ale postupem času uvidíte rozdíl mezi f2p a p2w hráči, a co se mi nelíbí, je, že existuje jsou hrdinové, které nemůžete získat bez utrácení peněz, myslím tím, že jako f2p hráč potřebuje čas jen vydělat materiály potřebné k vyvolání 1 hrdiny, takže si myslím, že by nebylo špatné, kdybychom všechny hrdiny dostali přes drcení a neutrácení. A také Pvp je tak lag, takže to opraví
Art of Conquest: Dark Horizon Игре улога ttqo
Hru miluji, ale podpora je špatná, při nákupu jsem kliknul na špatnou položku a požádal jsem je, aby ji změnili, a bylo mi řečeno, že nemohou nabídnout vrácení peněz, když jsem o vrácení peněz nepožádal. Chtěl jsem jen to, co jsem chtěl koupit.
Velmi dobře promyšlená hratelnost. Neustále se dějí věci, které vám umožňují postupovat na všech úrovních hry a máte možnost postoupit, aniž byste museli platit skutečné peníze. Mým jediným přáním je, aby některé součásti artefaktů byly o něco snazší... kromě toho, Úžasné!
Žádnou hru jsem nehrál tak pravidelně jako tuto. Velmi zábavné, velmi návykové. Mojí absolutně nejoblíbenější částí této hry jsou živé bitvy, výjimkou je, že pokud nejste na wifi, může se souboj pořádně zpomalit, ale to se dá očekávat. Je toho dost na hraní každý den, pokud chcete, ale také dost na to, abyste byli příležitostným hráčem. Líbí se mi, že za hraní na vyšších úrovních nemusíte platit, i když můžete platit, pokud chcete. Zákaznický servis je skvělý a zdá se, že hra pravidelně přidává nové věci!
Shopping Mall Girl: Style Game Alkalmi owq
Zaplaťte, abyste vyhráli. Zůstal jsem u této hry až do maximální úrovně, a pokud čínští vývojáři neuvidí váš I.P. adresa je v Číně, ztratíte... Tečka. Jsem na 50. úrovni. I když jsou moji hrdinové a vojáci vyšší a lépe vybavení a mají lepší zdraví a útok než soupeřovi, prohrávám. Už se to ani nesnaží skrývat. Laggy (pokud nejsi v Číně, jak mi řekli moji klanové)... Hra se mi líbí, ale když jsi nejlepší, jak můžeš být a ještě tě porazí hráči čtyři úrovně pod tebou? ?
Hodně změnili hru a každý měsíc přidávají zajímavé úkoly. Je to dobrý gamr a nejdéle jsem se držel hry, 1 rok a běží
Grafika hry je úžasná, když ji inzerovali, ale když si ji stáhnete, nic takového se nezobrazuje. Pokud se chystáte ukázat, jak hra je, pak ukažte, jak to skutečně je, neklamte lidi falešnými efekty hry.
porad pada totalne nefunguje nestahovat
Jak se plundruje vesnice ať mám jeho suroviny ? Když útočim na jeho vesnici tak mu nic neberu
He to nejlepší hra na světě
Je to skvělá hra. JEDINÝ problém, který tato hra má, je ten, že si od začátku nemůžete vybrat svou třídu, takže vždy začínáte s lidmi. Přál bych si, aby se to změnilo, ale je to tak. SUPER hra imo!!
Napsal bych to jako pět hvězdiček, kdyby opravili herní mechaniku za kapitulací, protože bylo mnoho bitev, kde jasně vyhrávám, ale vyprší časovač a hra to počítá jako kapitulaci, zatímco osoba, která je jasně na poražené straně, je počítáno jako výhra. Alespoň to počítej jako remízu ffs.
Pokud utratíte, užijete si mnohem více zábavy
Tuto hru jsem si hodně užil. Nelíbí se mi ale představa, že bych najednou prohodila království. Před mícháním jsem se právě stal guvernérem. Ale teď v novém království mě dominantní dům ani nepřijme. A moji předchozí přátelé jsou rozptýleni po různých královstvích. Pokud chcete obnovit mapu a zdroje, stačí je obnovit. Proč jsi to musel celé zamíchat?
Velmi technická hra, která zahrnuje politické a komunikační dovednosti k vytváření aliancí a strategických plánů a útoků na kontrolu měst a území. Z této hry mám velkou novou rodinu. Hraje se už skoro 2 roky.
snadná a dobrá hratelnost. ale hra má stále spoustu chyb. Rendom spawn skill, a když kliknu na nabídku schopností, ale zobrazí se nabídka položek. spousta zbytečných předmětů na začátku hry.
Hra je v pořádku - vypadá to, že se o ni vývojáři starají. Aspekt masivní výplaty za vítězství. Takže pokud chcete vyhrát, buďte připraveni vyrazit.
Příjemná strategie
poměrně vyvážená online hra, kde vás nenutí cpát do her tisíce aby jste si dobře zahráli
Kámo, ta hra je celkově dobrá (i když ne dokonalá) je to RTS hra. Všechny dobré věci. Ale ty vole nás opravdu nenavnaduj těmi screenshoty na playstore. Myslel jsem, že hra tak skutečně vypadá. Tak je to blízko. Ale ne tak blízko, aby to bylo realistické.
Art of Conquest: Dark Horizon Παιχνίδια ρόλων rtqx
Art of Conquest: Dark Horizon როლური თამაშები xbfd