Post by fuddmabolectmi on Feb 22, 2022 23:14:54 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Gizemli Malikane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Gizemli Malikane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Gizemli Malikane 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok eğlenceli, gerçekten arkadaşlarınla konuşabilirsin ve yeni skinler alabilirsin, gerçekten tavsiye ederim.(yanlış yazdıysam özür dilerim)
Gecikme kötü. Ne zaman insanları öldürmeye çalışsam, butona spam gönderirken bile öldürmeme izin vermiyor
Dört puan veriyorum çünkü bazen bazı insanların zaten oynadığı oyuna katılmama izin vermiyor ama yine de bu oyunu seviyorum, eğlenceli insanlarla konuşabiliyoruz ve her şekilde insanlarla anlaşabiliyoruz Bu gerçekten harika bir oyun bu yüzden ben bu oyunu denemelisin♡☆◇♤♧ €₩££¥ ₩¥£₩££¥¥ ¥€₩£€₩ ₩£¥€£¥ ¥€.₩££€₩.₩££€. ₩€.¥7¥¥.₩€£¥.₩£€.¥€₩££.₩€¥£₩.£€₩£¥.₩€£¥¥.₩€£₩₩.¥€₩ £.₩£¥€₩₩€.₩££.₩£€.¥€€.¥££₩₩€.€¥€¥¥¥₩€.£¥€₩₩€£¥.€¥¥ ££₩£.¥€₩££¥₩.₩£.₩€.₩££.₩€¥₩..₩€£.........₩££¥€£.€ £₩€££.¥€£¥₩.₩€₩.¥£.♡☆◇♤♧
Bu bir bulmaca gibi bir oyundur ama bunun dışında katilin kim olduğunu bulmanız gerekir ve oyunun ipucu gibi.
Uygulamayı güncellemem için beni zorluyor ama uygulamayı her güncellemeye çalıştığımda çalışmıyor diyor ve tekrar deneyin!
Çok fazla hata, aksaklık ve gecikme!..lütfen bunu düzeltin.O zaman size 5⭐ vereceğim!
Yaaa YETER güncellemeyi getirmeyin
Bu oyun bence çok güzel bir oyun uygulamasıdır. Lakin ben finn karekterini çok istiyorum. Finn karekterini için 50 kere oyunu silmişliğim var. Ben zoobada oynuyorum ve yapımcıları aynı. Şimdi ben zanlısı yine yüklüyorum. doldurmanızı bol tatlı dille tavsiye ediyorum. 😁😀😂
SORGULANIYOR, yeniden denemeyi tıklamaya devam ediyorum çünkü oyunu her açtığımda hata diyor. İnternet bağlantımız güçlü, hemen yanındayım. Hatta bazı oyuncular açıklamaya çalıştıklarında diğer oyunculara küfrederler. Biri küfür ettiğinde banlanacağını düşündüm. Ama o kişi neden oyunda kaldı? Oyuncunun kullandığı kelimeler oldukça rahatsız edici. Umarım, bu konuda bir şeyler yapabilirsiniz. Bunu 14 yaş ve altı için önermiyorum, bazı oyuncuların sözleri çocuk dostu değil.
oyun çok güzel ama küfür eden var
Sadece yeni başka birseyl yok
Ben sadece bu oyunu sevdim. GERÇEKTEN GİBİ EĞLENCESİNİ YAPMAK İÇİN ŞİKAYET YOK Reklamsız Reklamsız oyunu deneyimlediğim gibi ama bu oyun nvr beni sıktı sanırım aylar sonra 2. kez indirdim yine de olağanüstü beni şaşırttı çok iyi demek kötü bir şey yok kesinlikle denemek
Oldukça eğlenceli ama nedense gfs iphone'umda çalışmıyor. Güncelleme çıkmadan önceydi (kanalım Podcastro için bir video kaydettim) ve etrafta koşmasına izin vermedi, üç kez denedik ve üçüncüsü oyuna yüklenemedi bile %0'da dondu ve bizi duy ama biz onu duyamadık
Oyun en iyi 5 arasından 2
Bağlantı Kesildi (2.0) gösteriyor Nedenini bilmiyorum! BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİNE YARDIMCI OLUN.
Suspects: Mystery Mansion Laga idc
Gerçekten harika bir oyun. İhtiyacımız olan şey, Oyun seçeneği aracılığıyla katıldığımız rastgele lobide oyun içi çevrimiçi arkadaşlarımızı davet edebilme yeteneğidir, bu şekilde lobi de daha hızlı dolmaktadır. Ayrıca, oyun ararken katılabilmeleri için özel yapım lobiyi yabancılara açık hale getirme yeteneği. Teşekkürler.
Şüphelilerden nefret ediyorum çünkü her ay 5. seviyeye geri dönmek zorundasın ve her zaman sinir bozucu, neden bunu koruyamıyor ki, geri dönmek çok zor
Oyun ama ses okulları yaşanıyo ve takviminden geçen geçen şeyden geçen trol için ama çocuğunu bitirmek bu hiç zevkli deil. Aramızda daha güzel hem buda onun çakması sadece konuşarak anlaşıyoz sohbet yerine
Seviyorum ama insanları öldürüyorsun ve bir keresinde çocuğum çığlık atıyordu çünkü kaybetti ve tabletini gösterdi ve sonra aynı kişiyi öldürdüğünü söyledi ve sonra kimse onu görmedi ve sonra bir kişi ona oy verdi ve birlikte yapmaya başladı tekrar oynadım ama hepsini doğru yaptım
Suspects: Mystery Mansion Akció iew
サスペクツ: ミステリーマンション (Suspects) アクション exs
Çanta lari düzeltmein sesinden çıkmıyorsa, kendi içinde çok az tercih edilebilecek bu noktada çok fazla çözüme ulaşmada zorlaştırılabilir.
İnternet hızım iyi ama bu oyunu oynayamıyorum
Ya nolur zaten bu oyunu zor yükledim yüklemeyin aradaşlar yani bizim gibi destek cıkın bizim internetimiz var ama diğer olasıın interneti azsa oynayamazlar yani yükleyemezler güncelkemede bunlarkarlar bu tür tahminler
Sky Champ: Space Shooter Экшен spa
Güzel ama keşke mikrofonu idaresi ve daha fazla gibi kullanılabilir olabilirdi
Bu giymeyi daha iyi olması için yaşlandırması yani 6 yaşında bir yaşla oynaması gerekiyor
mumuhteşem oyununu herkese tavsiye ediyorum bu oyunu yapanı çok sever oyunu deneyin nolur nolur
Oynayabileceğiniz tek şey geliştiricilerin ücretli yardımcılarıdır; Gerçek oyuncu yok. Dürüst olmak gerekirse, Aramızdan daha iyi ama trafik yok. Umarım bu oyun daha iyi olur.
Ağ kararlı değil.
Çok iyi oynu😏
Konuşma var ve biraz garip.Yani adınızı söylemeyin.Benim tavsiyem yüklemeyin.
Suspects: Mystery Mansion Акционе auda
Oyun gerçekten güzel ama insanlar ve çocuklar küfür ediyor
çok eğlenceli bir oyun ama o kadar çok güncelleme var ki bir süre sonra sürekli uygulamaları silmek can sıkıcı oluyor oyunu güncellemek için jaut
Şimdiye kadarki en ucuz oyun. Etrafta sadece 7 yaşında çocuklar var ve ne yaptıklarını bile bilmiyorlar ve bence çocuklar cinayetle ilgili bir oyun oynamamalı. Ve hala oyunda mantıklı olmayan birçok şey var.
bunun hakkında fazla bir şey söyleyemem, maçlar biraz dengelemeye ihtiyaç duyabilir gibi görünüyor ama kelimenin tam anlamıyla sadece 30 dakika oynadığım için
Oyun harika. Eklenen sesli sohbet inanılmaz. Ancak tek sorun, yalnızca tamamen yabancılarla umumi odalarda ya da arkadaşlarınızla özel bir kilitli odada oynamanızdır. Odayı daha fazla yabancıya açamazsın
keşke normal sohbet olsa
Oyun güzel ama sesli sohbeti sevmedim oy Yüzden 3 yıldız rastgele zaman zamanı zamanı! Khjgghcjyffıkhgujgyjgjfehwıvhedfıhvkjhdwf jkhdgjhvjfrhjvhjrfhvjksbdfvljksfgvkjsdfjkçmdwqnbjkwlebvjhflkdfhvouşwhdfvukeghpjkhpegfngwşkjdnfvjkşbgşjkbnjkvföwjdşnegnöjşwfbgjön, gjöbçrfvnbörfvöböjerfvçbvçöfrjbrfwöjgçwrvfböçjwbrfrwfjvöşbwjdfvvwrbfvjöşwfrvöbjçfrvwöbj, öçbjgrvewbgrbçjööbçjvgrwbjöçwfvrwbjlfrvçhjlrebjlhçegöhjçrfwvöjhwrfvhöçjfrvehjşöhvwjfrçöhjeörçgçbjörvhçjöfrvçhöjfrhöjçfbvjöçbjöçwfböjçfrçvfimnklfşvsdnklşsgdvnş